Tema Kartun - ( SUPER HERO ) - huhuuuuuuuuuuuuuuu.....
Dinding yang kosong berjaya kami tukarkan kepada lukisan2 Kartun Super Hero...heheheh

Alhamdulilah.....semuanya selosaiiiiiiiiii....,sampai ke Subuh lah jugak... untuk kerja2 Gua kat rumah ni heheheheheh

Gua suka sangat ngn konsep bilik ini.....
Warna2 Ceria "Paint Man" berjaya mengubah keseluruhan bilik ini dengan mode Walaweiiiiiiiiii heheheheheh

Ceiling ynag pelbagai warna....
Ada Berani?

Sebenarnya Gua sesaja jer lukiskan muka Aznol Hadi kat dinding nih.....heheheh
Jgn Marah arrrrr..." Siapa ada taik lalat lagi kat lukisan tuh hehehehe "



Bro Mamu " Orang Kuat Belakang Tabir untuk rancangan Dunia Si Manja " Tq Bro







Gua teruja bila dapat belajar dari Bro Aznol Hadi.....
Serius Mamat nih memang terorrr untuk melukis on da spot.....
Idea2 nya memang walaweiiiiiiiiiii...

Moga kita dapat bekerjasama lagi Bro...


4 Responses to "Dunia Si Manja ( Shooting 6 )"

  1. fazilzura Says:

    sgt jelos key ..

    lawoo nyeeeeeeee

  2. @cu SaYaNg Says:

    nak jugak..nak jugak..

  3. deqlis Says:

    lawooooooooo nyerr...

    teringat dl2 lukis mural kat dinding sekolah...

    pasnie nk kena wat gak kat rumah sendiri nie...heheh... insyaAllah jk dh ada rumah sendiri...

  4. MOH KEMBARA Says:

    Salam, cantik gak buleh conteng rumah sendiri. Ada rumah sendiri tapi selalu ditinggal2kan...

Post a Comment