Salam......bila start musim Cuti Sekolah ......Gua baru Start ke sekolah..heheheheh
Gua kesekolah Dj Kenduri hahahahahaha
Minggu lpas Gua ke Kerinchi untuk melancarkan perjalanan
Majlis Perkahwina adik Musa & Fida
Alhamdulilah semuanya ketawa terbahak bahak heheheheh....

Selamat Pengantin Baru
FIDA & MUSA

Moga Kekal Selamanya...dan cepat menimang cahaya mata hehehe














8 Responses to "Selamat Pengantin Baru Musa & Fida"

  1. Fly Says:

    salam bro, pe khabar? sory bro gua lama x jengah blog lu..sindrom kemalasan melampau untuk mengupdate blog menyebabkan gua x nyempat nak lawat kengkawan blogger. Anyway may Allah bless u bro..

  2. tupperware lover Says:

    meriahnya majlis kawen:) time cuti skolah ni mmg banyak makan pree... sesambil tu bleh jumpa kengkawan lama :)
    jom tengok tupperware sale murah2 bangat kat my blog...

  3. [S]itie [B]Um [B]Um Says:

    cantik keknye..ade aksesori

  4. mummysyafie Says:

    lama dah tak jenguk kat sini..apa kaber bro epoi.. :)

  5. Fakeh Says:

    Cubalah google tajuk BANGSA MELAYU MENGIKUT ULAMA AHLU SUNNAH WAL JAMAAH, maka akan fahamlah kita tentang hakikat bangsa ini. Dan cubalah google pula tajuk-tajuk berikut agar kita kenal musuh dalam selimut yang mencari peluang dan ruang untuk mengkhianati bangsa ini, iaitu:-

    (a) http://www.mediafire.com/?ne2dmyeinzo
    (b) Jaringan Wahabbi Sdn Bhd
    (c) Jom Kenali Dr Maza & Co
    (d) Ahlul Bait Yang Dicerca
    (e) Tok Ayah Zid Kedai Lalat
    (f) Kuasa Tiang Kepada Cita-cita
    (g) 40 Mutiara Hikmat Serambi Mekah

    FAKEH KHALIFAH SAKA

  6. alidyangon Says:

    Poi

    Bukan main lagi ko hempet pengantin perempuan ek...takut kena keris je karang...ha ha ha ha

  7. MOH KEMBARA Says:

    Salam, sonok nye jadi DJ...tapi bising gak kan , kena pasang lagu kuat2. Dpt makan nasi pengantin!

  8. Daddy Zuki Says:

    Salam. TQ sbb pernah jd follower blog asal sy iaitu www.jukdin.com. Tapi blog itu telah ditutup dan saya kini menulis dari jukdin.blogspot.com.

Post a Comment