Salam....

Walaweiiiiiiiiiii..... dah lama Gua tak kembali....

Hari ini selepas Gua dan Tinie berjaya set upkan Blog Baru ini......Gua harap semuanya akan kembali seperti sedia kala....
Buat semua maafkan Gua diatas perubahan ini..
Ini demi kebaikkan kita semua bersama...

Gua senantiasa dengan cara Gua...



Apasalah Rezki / Ilmu yg Tuhan Kasik Kita Sama - Sama Kongsikan......

Perghhhhhhhhhhhh!!!......banyak yang Gua ketinggalan kat sini eik...?

Follower?
No Update?
Dan segala bagai lagi....

Gua mulakan citer ngn Projek Fantasia Gua...yang walaweiiii ini hehehehehh.......

Alhamdulilah......Blog Epoi8787 yang sebelum ini .......diiktiraf lagi......
Kali ini Gua terpilih untuk rancangan Dekorasi yg akan ditayangkan didalam TV
( IDEA SI MANJA )
Salah sebuah rancangan impian ,... rancangan ini sebanyak 13 Episod yang berkisarkan Dekorasi untuk bilik si manja ( Anak )

Yang Di Hoskan oleh saudari Eliza bersama dengan Aznol Hadi seorang pereka hiasan dalamam.

Yang paling best........semua rumah yg bertuah akan....di cat baru , ditukar perabut kabinet baru , diganti langsir baru ,wallpaper , dan segala bagai hiasan dalaman lagi......
Memang walaweiiiiiiiiiiiiii lah......

Tugas Gua disini adalah ....untuk menguruskan kerja-kerja mengecat untuk bilik kanak - kanak bertuah....
Gua mewakili sebuah syarikat pengeluar cat terkini iaitu
Mr. Paint Man

Antara yang bertuah untuk episod pertama ini adalah seorang Blogger juga...
Ibu dan Ayah kepada Gibik-Gibik AKIL....

Blog Diaorang adalah
MYKHALISH.blogspot.com

Shooting yang mengambil masa selama 2 hari beb....perghhhhhhhhhhhh....
Untuk 1st day Gua
Susah siut......Gua ingat senang jerk......heheheheh...
Memang Gua kekok tak hengat bila di depan kamera heheheh
Bila time orang ......Gua nengok senang jerk,......Time Gua....abis peluh jantan Gua keluar beb! heheheheheheh

Semuannya berjalan lancar, dengan hari yang amat meletihkan hehehehe

Gua harap Tuan Rumah suka ngn hasil kerja Gua & Cat
( Mr. Paint Man )

Nantikan sambungan Entry ini wokeyyyyyyyyyy.....
Layanzzzzzzzzzzzzz......










9 Responses to "Blogger Bertuah Dekorasi bersama Dj Epoi"

  1. fazilzura Says:

    oh dh ado pemenang ke ?

    TAHNIAHHh

  2. dj epoi Says:

    Salam Fazilzura,

    Sebenarnya ,,,,,
    Ketika ini Gua tengah sibuk untuk rancangan TV dalam rancangan IDEA SI MANJA...

    Ada 13 episod dan 13 biji rumah bertuah yang akan Gua

    Contest Gua berbeza dengan rancangan dekorasi diatas dan ianya masih lagi berlangsung...

    Jadik....maknanya anda masih berpeluang....

    Tq

  3. Biszign Says:

    cayalah bang... jadi artis plak pas ni.. jangan lupe saye yek ihihihih... =)

  4. anyss Says:

    cantiknya daun ijau tu...

  5. fazilzura Says:

    Roger bro .... daku dh paham dhhh

  6. Ena Says:

    mrm.. ceria jer bilik tu kan..sesuai la utk budak2 yg tengah nak mmbesar..

  7. @e_da Says:

    huhuhuuuuu uncle bila nak deco kan bilik mika pulak???

  8. el Says:

    smart lah bilik tu...huhuhu agak2 nye leh ke daku pun dpt wat bilik2 cam tu kat anak2 daku nti...bajetttttttt hehehehe

  9. hajar Says:

    nak juga masukkan bilik anak saya .. dikekorasikan oleh encik DJ Epoi...

Post a Comment