mari..mari...
gua ada berita baik buat semua pembaca blog gua nih...

kepada sesiapa yg rasa nak tunjukkan dapur masing-masing di tv...
yaaa...di televisyen, korang bolehlah emailkan kepada gua gambar dapur korang ke

epoi8787@yahoo.com

priority diberikan kepada dapur jenis 'island' dan mempunyai ruang makan yg agak luas.


:: sekadar contoh ::
:: kalau dapur mcm ni, senangla nak bikin shooting rancangan masak-memasak gitu kan ::

tapi, tak kisah laaaa korang email dulu pic dapur korang tu. bukan peluang air liur jer beb, pasti ada habuannya. bukan setakat dapur korang jer glamer habuan RM500 per sekali shooting pun dpt beb.

so, apa tunggu lagi. sila sila emailkan details n pic dapur korang. penjelasan lanjut akan diberikan kepada yg shortlisted. company besar yg menaja rancangan ni. so, jangan berlengah lagi jom jom email gua jom....zassssss


5 Responses to "this is your chance to show off your kitchen!!!"

  1. Ena Says:

    wahhh.. nak jugakkk.. tp dapur umah ena tu kecik bebenor.. hu3x..

  2. fazilzura Says:

    wahhh lawo nye dapuq...

    daku nye dapuq tu kecik hhhuhuhuhu

  3. dj epoi Says:

    Heheheheh...

    Belasah jer lah labu hehehehh

  4. anyss Says:

    Salam,
    Bro...
    Memang lah berminat nak sertainya, tapi tau je lah. Dapur kita orang ni sangat kecik. Nak pasang satu kamerapun tak muat. Selisih 2 orang je pun dah penuh.

    Berangan dalam mimpi ajelah nampak gayanya kan. Ntah bila akan jadi nyata.

  5. el Says:

    hahahahah dapur gua harammm x bleh pya..bkn island dah..dah berbukit bukau..kahhhhhhhhh wow dpt RM500 syok abiss

Post a Comment