CONTEST DEKO bersama Dj Epoi akan diumumkan hari ini pada bila2 masa...
Maaf Gua ada masaalah sedikit untuk memasukkan VIDEO cabutan bertuah dari rumah..Gua..
Insyaallah ...jap lagi Gua akan mencarik mana2 KOPITIAM yang ada WiFi heheheheh....

Semua gambar2 ini adalah proses make over bilik kanak - kanak untuk rancangan DEKORASI DUNIA SI MANJA...

Tungguuuuuuuuuuu























7 Responses to "Dunia Si Manja ( Shooting 3 )"

  1. kakcikseroja Says:

    Wow.. bestnyeeee... ada kapalterbang dalam bilik! :)

  2. saveme_zero Says:

    cantiknyaaaa.
    x sabarnya nak ada umah sendiri,leh deco mcm ni utk anak

  3. @cu SaYaNg Says:

    tak sabaq nya nak tau pemenang yg bertuah.. :-D

  4. pakcikLie Says:

    Lu mmg kreatip la Bro..cayalah!

  5. el Says:

    cantik lah poi deko tu
    kalo dpt kt anak aku danish tu sure dia suke sbb dia mmg minat kapal terbang helikopter segala mak nenek le huhuhu

  6. meg Says:

    cantiklah encik epoi. saya baru lepas renovation rumah...jadi saya tengah terpikir2 camne nak hias bilik anak2 saya...jadi saya mintak sangat encik epoi dpt bagi tau harga utk buat dekorasi camni...sangat cantik dan menarik perhatian....respone please

  7. Anonymous Says:

    deko hr ni menarik sgt..mcm dekat zoo pun ada.... cmna nk join contest ni erk?

Post a Comment