Salam........

Gua pohon berjuta kemaafan diatas kelewatan untuk Gua umumkan pemenang untuk Contest Deko bersama Dj Epoi.Tapi Janji Gua untuk umumkan hari Gua tunaikan jua....walauponk agak lewat malam...
Gua tau...pasti semua dah tak sabar nak mengetahui rumah siapakah yang bakal Gua dan Krew Saiful Warisan Kreatif TERJAH kan?...heheheh
Semua Follower2 yg Gua hormati kat Radio Buruk kat sini... semuanya sempoi - sempoi kan?

Sekali lagi Gua nak bagitau yang Gua dah sebulan setengah...tersangatlah buzy ngn Projek2 Fantasia Gua....dan shooting untuk rancangan Dekorasi Dunia Si Manja.....
Sibuk Gua ...bukan kepalang beb ! , Gua rasa masa dan waktu mencemburui Gua untuk berblogging........masuk kerja pagi.......balik ke suboh hari...itulah rutin Gua setiap hari

Alhamdulilah semua projek2 Fatasia Gua berjalan dengan lancarnya.....

Rumah di Kelana Jaya telah 65%
ProgressRumah "Rakan BLOGGER" di Ampang 65%
Rumah " Rakan BLOGGER" di Saujana Sg Buluh 40 %
Shooting untuk rancangan Dekorasi pulak hanya tinggal satu episod saja lagi daripada 13 Episod keseluruhannya...
Walaweiiiiiiiiiii.....hehehehheh...

Terima kasih Tuhan....

Ok lah.....Gua umumkan dulu pemenang bagi Contest Deko bersama Dj Epoi
Semua cabutan dilakukan di hadapan rakan2 Gua pada Hari Ahad minggu lepas di Kemensah.
Usahlah...korang semua bimbang bagaimana cara Gua menjalankan proses cabutan ini....
Semuanya dapat dijalankan dengan telus & baik ...
Sebenarnya ada VIDEO untuk Cabutan Bertuah Utama.....Gua dah try berkali2 untuk upload video tuh....tapi gagal siut......... "ada sapa tahu? boleh tolong bantu Gua please ?"

Dan Pemangnya adalah seperti berikut....
Gua buat gimik sikit eik.............korang carik arrrrr sendirik....kat kotak komen sebelum nih.....siapakah tuan punya blog yang meninggalkan komen seperti di bawah.....heheheheh...
Insyaallah.....next entry Gua masukkan VIDEO Cabutan tempohhari....k

HADIAH UTAMA
: Satu Wall/Dinding rumah anda bakal bertukar wajah oleh sentuhan Dj Epoi & Krew


Sponsor :
Dj Epoi
& Krew Saiful Warisan Kreatif
&
MR PAINT MAN

Pemenangnya
:
?

Contest Mantap Dj Epoi ...saya dah join....kalau rumah sendiri siap next year pastu kebetulan menang plak.....bleh tunggu sampai umah siap baru decorate bro?..jenis umah teres 2 tingkat end lot....area saujana putra ni my blog link...http://?????????????????blogspot.com/ p/s: banner kuning bro saya tepek kat atas sekali belah kanan blog saya..hehehe

-------------------------------------------------------------

HADIAH TEMPAT KE 2

Sponsor : Dragon 8

Pemenangnya : ?

Nk tnggl kan jejak lah

--------------------------------------------

HADIAH TEMPAT KE 3

Sponsor : ONE KITCHEN & DECORATION

Pemenangnya : ?

Salam, Hari ni dah bulan baru Bro...harap2nya contest ini bukan April Fool ya.
Sangat teruja juga dengan hadiah - hadiah yang semakin bertambah itu. paling teruja dengan buku-buku tu ( BUKAN BUKU daaaaa...)
Mati -mati saya ingat contest ni sampai 1 April je....rupanya hingga 1 Mei ;)Silalah bertandang ke rumah saya ya.....http://???????????blogspot.com

-----------------------------------------------

PEMENANG HADIAH SAGUHATI
Walaweeeeeiiiiii......

For Info - Dr Izhar Bin Che Mee ( OWNER Dragon 8 ) adalah MENTOR Dj Epoi....
Tq Dr......
Sponsor : Dragon 8

BLOGGER BERTUAH yang berjaya seterusnya :

1 )Pelik mana ilang ntah my 3td cOmment..huhuhu)
brO...sudi2kanlah singgah NILAI.. hehehe
bOnda da upgrade skit entry bOnda..
sila TERJAH sini ye:
my 4th cOmment here!!!
B.O.N.D.A

2 ) komen ku yg ke-9
huhuhu tak penah serajin ni mengomen owang ni ekekeke
ENA QALINSYA

3) Kak Azie dah boh alamat baru EPOI kat link Kak Azie.
KAK AZIE

4) tepekan ke 10 :wahh dh 10 kali aka 10 mingu daku menepekkan diri di blog mu ni bro ..
semoga sume nye succes key ..
** wah bro ni bz masuk tv yek
FAZILZURA

5 ) SalaM Epoi..
kakcik singgah lagi ni. Apa perkembangan selanjutnya tentang pertemuan blogger tu? Harap Epoi dapat buat update tentang tarikh, masa dan tempatnya dengan detail... :) (tak sabar nak join ni..)
KAK CIK SEROJA

6) komen - ke 7
bila leh tau keputusan ni hhehe
NANA

-------------------------------------------

SILENT READER BERTUAH

silent reader blh join ke? Nak gak la....Peminat setia ni...huhuhuuh
YAN
HADIAHNYA.....Tunguuuuuuuuu....Gua tengah carik sponsor!

------------------------------------------------


Ok...teka teki kediaman siapakah yang Gua bakal TERJAH telah ponk terjawab..
Pada yang Berjaya TAHNIAH....
Pada yang tak berjaya cuba lagi....insyaallah lepas nih....mungkin hadiahnya lebih menarik...tungguuuuuuuuuuu.......
Moga kalian semua gembira ok....

Dj EPOI - APASALAH REZKI & ILMU YANG TUHAN BERIKAN ,
KITA SAMA - SAMA KONGSIKAN....

SALAM SAYANG ...
SALAM MANIS....
DJ EPOI......



Kepada pemenang sila tinggalkan alamat anda di talian SMS Gua
013 - 207 87 87
P/S - Kalau boleh ...buatlah entry Terima Kasih buat SPONSOR Hadiah ya.......pastuh inform Gua kat kotak komen ini ok...
Taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa........

13 Responses to "KEPUTUSAN CONTEST DECO BERSAMA DJ EPOI"

  1. MamaDamia a.k.a Haiza Says:

    Bro....nak pengsan jap rasa tengok keputusan ni...tengok ayat tu cam kenai...den siap pi cari balik semua comment2 den nak kompemkan betul ke idak tu den nya comment....sekali betul plak....Alhamdulillah...rezeki..ni kemenangan paling best pernah den rasa...thanks u bro n semua krew Saiful Warisan Kreatif

    p/s: Comment tu adalah comment pertama den tuk contest ni...dikomen pada 5 March 2010 pukul 12.18 am...

    p/s:nanti den buat entry nya ye bro...boleh simpan sampai tahun depan ke hadiah ni :P...umah den siap bulan 6 next year

  2. kakcikseroja Says:

    Alhamdulillah.. terima kasih Epoi.. terselit juga nama kakcik :)

  3. fazilzura Says:

    salam bro .. akhir nye kuor jgk keputusan nye yek .. event bro bz bangatttt ..

    Syukur, ada jgk nama blog ku dpt saguhati .. walaweiii .. walau saguhati tgk hadiah menarik jgk tu ...

    tq tq tq

  4. el Says:

    alamak xde rezeki
    komen ku punyalah banyak..kahhhhh
    xmo komen dah..berdekah3

    congrat pd pemenang

  5. yan Says:

    salam bro,

    Nak confirm ni....betul ke yan dpt? atau ada yan lain nih? hehehehehe

    Tapi kalau betul....syukur alhamdulillah...rezeki rumah baru ni....

  6. atty's Says:

    Tahniah ..pada pemenang2..

  7. @cu SaYaNg Says:

    HORAAYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!!!

    acu MENANG!!!!!Alhamdulillah
    tak dapat no 1 dapat NO 2 pun dah syukur...

  8. suked8787 Says:

    Tahniah kpd semua pemenang....

    Acu : Boley ker pinjam itu bedsheet buat pkai sehari dua?

  9. b.O.n.d.a Says:

    wahhh..
    TAHNIAH pada semua pemenang yer!
    brO, thanks..nanti saya SMS..
    entry ucapan tahniah juga akan dibuat =)

  10. anyss Says:

    Salam,
    Alamak!!!!! benarkah ini? Bukan April Fool ya?

    Terima kasih Bro, sangat berbesar hati dengan penghargaan ini. Lukisan itupun sangat cantik. Sesuai kalau gantung kat dinding opis ya...dah gantung nanti baru buat entri ya ;)

    wahhhh sangat teruja dengan contest pertama yang saya ikut ni. Ingatkan hadiah buku Bro...itu yang teruja memunculkan diri dari 'silence reader'. Sekali...mainan ya? Yaaa ampunnn! kena tukar spek ni. power dah naik.

    Terima kasih Dj Epoi

  11. fazilzura Says:

    bro , daku dh sms .. dpt dak?

  12. A.I Says:

    TAHNIAH utk kowang yg berjaya (^_^)

  13. @cu SaYaNg Says:

    suked:::

    tak boley..tak boley..tu cadar kawin tu...hahahaha

Post a Comment