Warisan Rimba menjadik lokasi dimana rakan2 Student X - IKM PEKAN PAHANG dapat bertemu kembali selepas 15 tahun terpisah...

TAHNIAH pada semua....

Gua masih dalam proses update.......ketika ini...line internet agak lembab....diharap semua bersabar Ok....

Walaweiiiiiiiiiiiiii.....

Mukooooo Mak Cik Zila yang kegirangan setelah mendapat lampu Hijau dari si Suami untuk melakukan renang ber irama wakakakakakaaaa



PEACE no Warrrrrrrrrr.....

JB mari beb.....
Tauke CUP CAKE dan Cik Zila....
Are you readyyyyyyyyyyyyy?



Pahang mari beb......
Apasal letih sampai macam nih...nih..?
Sila jawab pls......?

Din Kelate disamping anak tersayang.....
Sorry ar Din.....bilik mu banyaok semukkkk

Isteri tersayang Gua ...SUKED di samping BEN10




Cute dan sedap Cup Cake nih.....
Ada function sponsor lagi nooooo?
Sedapnya Cup Cake nih........
Melelehhhhhhhhhhh beb.....




Muka Cik Ida kita dikala geram ....wakakakakakakaaaa




Jengka Pahang mari beb!
Taiping Mari beb...


JB mari Beb.......
Kelantan mari beb.....



Tungguuuuuuuuuuuuuuuu....ada banyak lagi.....

15 Responses to "Warisan Rimba Kemensah ( 1 )"

  1. kakcikseroja Says:

    bestnyeeee... jeles I tawww....

  2. Ena Says:

    bestnyerrr...

    nak jugak p situ.. huhu

  3. Anonymous Says:

    mmg best pic yg paling cantik so far pic makcik ida kegeraman....jgn mare ida...
    -azzi-

  4. atty's Says:

    seronok tgk semua gambar2..terpancar kemeriahan ..

  5. azieazah Says:

    Tak bleh jadi nihhh... Ini jam jugak mau cari itu kolam. Mau Terjun Tiruk...!

  6. Diamilikku Says:

    ishh tempat tu menarik bro..jom arrange kita lepak sana bulan 6 nih...awal2 bulan...kami nak amik cuti time tu

  7. Khairy Says:

    Ann... Good Job for the start.... lain kali kita buat lagi besar.... " BESAR PUNYA !!!!! "

  8. @e_da Says:

    kak su apalagi jom kita ketemuankan aisy, mika n ben10... terjun kemensah (dekat ngan umah tapi tak penah pegi apadaa kan..)

  9. fazilzura Says:

    FULAWEIIII

    gempak nyeeee..

    cute nye dak ben10 tu bro, putih melepak .. heheh kepala tu sure ikut ayahanda nye

  10. mummysyafie Says:

    best nye leh mandi manda..

  11. A.I Says:

    MERIAHnye kowang!!! tmpt pon cantek betol. rugi aku x jmp tmpt tu masa gi dulu..

  12. eenarazali Says:

    seronoknya..tengok kawan2 lama yang dah lama tak jumpa ..tu..

  13. Idalara Says:

    amboi..bestnya...dah lama tk bwk anak2 berendam mcm ni...

  14. Melor Says:

    kalo masuk kolam tu g urut kt tmp air jatuh dr paip kt ujung tu,best!
    lagi best bawak bola,men bola tampar dlm air,mabeless!
    p/s:pdn muke aku tak dtg, kalo tak dpt mkn cup cake yg gorjes tuh..huaaaa!

  15. @cu SaYaNg Says:

    cupcake tu kak liza ke yg buat?
    sedappppppp...

Post a Comment