Salam.....
Sedar tak sedar dah........ dekat 2 bulan
Contest DECO BERSAMA DJ EPOI

berlangsung....
Alhamdulilah.....permintaannya amat2 menggalakkan...,terharu Gua beb....
Terima kasih buat semua yang joint contest walaweiiiiiiiii ini....

Dengan rasminya....Gua mengumumkan....cabutan bertuah ini akan dibuat pada 1 Mei ini....di Kemensah...

Insyaallah keputusannya akan dapat diketahui selepas Majlis Mini Perjumpaan X Student IKM PEKAN di KEMENSAH Hulu Kelang Selangor.

Pada semua......... jangan susah hati k....
Cabuatan akan diadakan ngn secara ADIL ,

Sukacita dimaklumkan juga... Gua menjemput wakil dari rakan Blogger Gua yang lain untuk menjadik MATA-MATA buat semua peserta2 yang menyertai Contest ini...
Ini adalah perjumpaan yang pertama yang Gua organize sendirik....jadi Gua TAKUT untuk menjemput semua blogger hehehehe....kiranya projek ini berjaya ....insyaallah Gua buatkan yang sempoi punya untuk semua k......
Semua bilik di Kemensah telah habis di " konker " oleh Gua dan kawan2 heheheheheh....maknanya the whole resort Warisan Rimba Gua booking hehehehe.....

Tarikh tutup untuk penyertaan Gua ialah 30 April 2010 jam 12.00 pagi
Moga Anda Bertuah ok.......


------------------------------------------------------

Harap Maaf ....ketika ini Gua agak kebuziaan di tempat shooting untuk rancangan Dekorasi
Dunia Si Manja
Tunggu bulan 6 .....Gua di TV ....walaweiiiiiiiiiiiiiiii

9 Responses to "Cabutan Bertuah untuk Contest Dj Epoi"

  1. zue @ annaleeya Says:

    owhhhh.... adakah daku yg bertuah ittew????

    tak sabo nak tggu result!!!!

  2. A.I Says:

    alahai...1/5 aku dah ada kt melaka. nk wat kenduri tahlil arwah abah. sori ye bro, tak dpt nk join..

  3. @e_da Says:

    bro kalau tak cukup bilik meh ke rumah kami.. kami sponsor bilik.. heheheh harap2 nama kami bertuah... hihi

  4. fazilzura Says:

    wah besh2 ... 1 mei ??? kalau xdak aral leh terjah ..

    * hope bertuah ler sempena bln kelahiran ku ni

  5. kakcikseroja Says:

    Mudah2an kakcik menjadi antara yang bertuah walaupun kemungkinan tak dapat menghadirkan diri kerana terpaksa balik ke kampung.. huhuhu.. sedihnyeee..!

  6. azieazah Says:

    Wow!... Ada lagi projek hebat EPOI. All the Best.. Semoga berjaya.

    1hb Mei. Diari Kak Azie dah penuh. Dah janji dgn anak-anak nak pi round KLCC.. hehehe..

  7. @cu SaYaNg Says:

    tak sabar nye nak tau sapa yg bertuah tu...


    p/s::uish...comel nye budak baju merah tu...muahahaa

  8. b.O.n.d.a Says:

    brO, ni ker prOjek yang brO hangatkan kat FB masa gelOmbang biru tu? waaa nampak sangat la den da lamO tak buka muka buku itew..hahaha

    sO kemensah la ni yer? bukan bOling? hik hik hik

    insya Allah den nak pOie sebab tengOk gambar2 dari blOg brO sebelum ni kat kemensah yang sangat best itu..

    kalO jadi, kita jumpa lagi ye brO!!
    =)

  9. el Says:

    kalo wat bln 6 sure aiii terjah..huhuhu
    hope dpt jd salah satu pemenang...dpt sain otograf dj epoi pun sudah puasati..cantekkkkkkkkkkkk

Post a Comment