10:18 PM

Salam.....

Alhamdulilah.......
2 Hari lepas.......adik Ipar Gua Suraya
( Isteri kepada adik Bongsu Gua )
Selamat melahirkan baby Girl yang Cute nih.....

BABY GIRL
Hospital Universiti Kebangsaan Malaysia ( HUKM )
6.15 Pagi
3.06 Kg

Bertambah lagilah Cucu Ayah Wan & Tok Umi hehehehhe....

Walaupon pada mulanya Gua TARGET akan berkongsi hari lahir dengannya
02/04/10......akhirnya Gua pasrah ngn Qadak & Qadar dari Allah S.W.T..
Yang penting Bagi Gua.....
Semuanya selamat.....

Tahniah buat Adik Naim & Suraya
Gua harap kalian berdua Happy dengan anugerah yang bernilai pada keluarga luorang.
Moga dengan kehadiran orang baru ini.....akan memberikan kebahagian dan kegembiraan berpanjangan buat korang sekeluarga

Didiklah ia dengan terbaik.....ok..
Kalau dulu....makan berdua....
INGAT..! kini bertiga Ok hehhehehe...

Gua sekeluarga ucapkan selamat menimang Cahaya Mata yang pertama ini..
Gua harap baby ini akan jadik Kakak satu hari nanti hehehhehe...
-------------------------------------------------

Nota Buntut :
Gua bangga bila dapat bersama2 ngn Adik Naim dikala saat memerlukan....

" Baby tuh macam tahu2 jer Pak Menakan dia datang hospital kan?" ... hahahhaa.....
Walauponk beza sehari jer ngn Bithday Pak Menakan dia.........sambutan birthdaynya tetap sekali ngn Gua kan? jangan jealous...hehehehe

4 Responses to " "

  1. irma Says:

    Alhamdulillah...dah selamat melahirkan....kan...cute bangat...

  2. @e_da Says:

    alhamdulillah.... auntie tumpang suspen saat baby ni nak kuar sbb pak menakan dia pun excited hihi..(baca kat fb) hihihini

    sape nama baby comel ni?

  3. fazilzura Says:

    TAHNIAHHHHHH ..

    wahhhh , pak menakan dia sakan nak cbrate bday samo2 yek

  4. el Says:

    tahniahhh...
    besday bro 2/4 ke..sama ngan besday hubby gua ler :)

Post a Comment