Salam......dah lama Gua tak update Radio Buruk nih kan? hehehhe
Sorry yer kawan2 semua....
Korang layan jerlah gegambaw yg Gua pubblishkan kat sini.....heheehe

Ini adalah gegambaw candit yg Gua sempat snap untuk rancangan 13 episod untuk TV ...yang berjudul

DUNIA SI MANJA

Nak lihat hasil-hasil finalnya ?........Tungguuuuuuuuuuuuuuuu....

Tuan Rumah yang Walaweiiiiiiiiiiiiiii hehehehh
Gua suka ngn Baby nih.......dia sikit ponk tak takut Camera.....tapi Gua takut beb...hehehehe


Mr Mamu ...orang kuat belakang tabir



Mr Alex Tumonong with da ownerrrr

Hos Rancangan.....Heliza

Baby buat muka SERIUS!


On Camera.......



Di semua lokasi......rumah...
Cat Mr Paint Man menghiasai semua ruang bilik kanak....
Memang walaweiiiiiiiiiiiii arrr....

Besttttttttt.....

Kurang Berbau...
Amat2 sesuai pada anda yg ada alahan pada bau - bauannnn...
Untuk Bilik kanak - kanak....

Amoi yang Cun Melecun nih.....adalah VICTORIA.....
Salah seorang Exe bahagian Sales untuk Mr Paint Man yang turun bersama2 Gua di set pegambaran.....

Cun Siut.....dan belum kawin lagi hehehheh...jangan marah arrr....

Sedang berbincang ngn Gua untuk Info2 Cat Mr Paint Man yang perlu Gua highlight kan...

Cat Mr Paint Man ECOFREN beb.....!
Thanks to Big Bro yang dalam gambaw nih.....semua...
( Sponsor untuk makan minum kita worang di set pegambaran )

Bro Imran
( Produksi Manager )

Si SRI....Managing Director

Thanks to Tuan Rumah.....
Ada projek pasnih jgn lupa Gua k...heheheheh
Terbaaaaaaaaaaaaaaaaik beb...

9 Responses to "Dunia Si Manja ( Shooting 1 )"

  1. @e_da Says:

    bro camana nak join rancangan ni.. nak deco gak bilik mika.. hehehhe

  2. kakcikseroja Says:

    sibuk betul adik kakcik yang seorang ni.. sampai dah kurus... Jaga kesihatan, tau dik... :)

  3. A.I Says:

    HEBAT!! Kagom mak!

    semoga semakin sukses bro.. :)

  4. dj epoi Says:

    @eda

    Insyaallah nanti kalau ada peluang kita watkan untuk bilik Mika sama2 ok...

    Konsepnya?

    Bicycle Climbing......amacam?

  5. dj epoi Says:

    Kak Cik....

    Ini ponk Gua curik2 masa untuk update heheheheh
    Tetiba pulak kedai yg Gua shooting nih ada WIFI heheheh

    Kak....roger Gua pls....

  6. dj epoi Says:

    AI

    Doa dari kawan2 macam Lu...
    Gua dah tak sabaw dah nak deco butik Lu & Aj heheheheh....

    Salam sama abg Kaman k...

    Jauh di mata ..dekat di hati Ai

  7. @e_da Says:

    huhuuuuu konsep bicycle tak mau.. konsep world of mickey mau.. hehehhe

  8. el Says:

    bila rancangan ni nak kuo tv..
    jgn lupa eh epoi..mention nm gua..hehehe
    lmbat lg ke nak tutup contest ni..
    dah lah lappy kat umah wat pasal msok ICU..huhuhu

  9. Mr. Daddy Says:

    salam.. bro epoi.. tq sgt sbb cat kan bilik aqil, mmg kemas hasilnya...
    - mykhalish.com

Post a Comment